HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

Врз основа на Правилникот за пофалување и наградување на учениците во СОУ Ѓорче Петров – Крива Паланка и Конкурсот за избор на првенец на генерацијата 2016-2020 година Наставничкиот совет на училиштето на предлог на Kомисијата за избор ја донесе следната: ОДЛУКА За  Првенец на генерацијата 2016-2020 година од СОУ Ѓорче Петров – Крива Паланка, е

Почитувани полуматуранти, наши идни ученици, Со задоволство ве очекуваме на првиот уписен рок на 16 и 17 јуни 2020 г. За ваша и наша безбедност, согласно протоколот  од Влада, ве замолуваме да носите заштитни маски и да  го почитувате следниов распоред според азбучен ред од презимето: Азбучен ред од презиме   Термин А –  Г

Уписи 2020/2021

недела, 31 мај 2020 by

Драги деветтоодделенци, ве покануваме да бидете дел од нашето училиште кое ќе се погрижи успешно да го градите патот кон успехот! Подетални информации за видовите на образование кое ги нуди нашето училиште и датумите за упис можете да погледнете во следново видео изработено од нашиот ученик Срѓан Димитровски. https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fdrive.google.com%2Ffile%2Fd%2F1UQyLOeuOXFADnrRHVAy9MSl8D7F9XwmU%2Fview%3Fusp%3Dsharing%26fbclid%3DIwAR3L4jTxCHdFM6FIvqH8Cg5mByDc3nnPlQUrfOAX4s0edtoRporH1TQCh8E&h=AT06vq32pEmtsMUcuDBvKkcBr70q33VrBn20bKVezJ1GVFLj1r5wAZhkCEkM07ghjTx7hs6EvZ6yFB2owFZHcvgQA11ExQseDQzf-rANPylfxDABafE8ujNUMm0ajyFAnNs  За дополнителни информации можете да ни

Официјално денес е крај на вашето средношколско образование. За жал, последниве неколку месеци не’ научија дека и во поинакви услови може да се надоградувате и да ја завршиме успешно нашата заедничка мисија. Патот што е пред вас ќе ве одведе во различни искушенија и предизвици и ние ви посакуваме среќа и успех на тој пат.

С Согласно дописот од МОН за вонредни ученици од 11.05.2020 г. за организирање на мајска испитна сесија, јунска испитна сесија и августовска испитна сесија преку далечинско учење соопштуваме дека: пријавување за полагање испити на вонредните ученици во мајската испитна сесија ќе се врши заклучно со 15.05.2020 година со порака на меил на раководителот за вонредни

TOP