HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

СОУ ЃОРЧЕ ПЕТРОВ ПРОГЛАСЕНО ЗА

НАЈБЕЗБЕДНО И НАЈЧИСТО УЧИЛИШТЕ

ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ

Пример за сите останати училиште во републиката

Златни пехари за СОУ ЃОРЧЕ ПЕТРОВ

на меѓународниот театарски фестивал -ЕЗОП во Р.Бугарија

ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ
PREV
NEXT

НАШЕ МОТО

ЕДУКАЦИЈАТА НЕ Е ПОДГОТОВКА ЗА ЖИВОТ - ЕДУКАЦИЈАТА Е САМИОТ ЖИВОТ.
Наша мисија е да ја препознаеме индивидуалноста која мора да биде во корелација со тимската работа која поттикнува креативност и создава квалитет.

КОИ ОБРАЗОВНИ НАСОКИ ГИ ИМАМЕ?

Во СОУ Ѓорче Петров можете да ги изучувате едни од најбараните насоки на пазарот на труд во државата, но и во светот.

Најнови вести и настани

Почитувани ученици, на следниов линк можете да најдете материјали за учење по сите наставни предмети.https://drive.google.com/…/1ULwA3AsQrtZ7832-8rxqJM7VNK7gsseb Со почит,вашите професори

СООПШТЕНИЕ

вторник, 10 март 2020 by

Комисијата при проектот Учење преку работа, после прегледување на документите и пријавите за учество во истиот и според наведените критериуми, ги избра следниве ученици: Срѓан Димитровски Александар Митовски Наум Станковски Бисера Миленковска Антонија Петковска Во случај некој од избраните ученици да не може да учествува ќе биде заменет со некој ученик од резервната листа, притоа

На  18.12 и 19.12.2019 година во училиштето СОУ Ѓорче Петров, се одржа обука за креирање на проекти и пишување на проектни апликации, наменета за наставниот кадар во училиштето. Обуката беше спроведена од  нашите партнери и пријатели, Здружението Лидери за едукација, активизам и развој, а предавачи беа Иван Јованов и Илија Станковски. Преку учество во обуката,

TOP