HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

СОУ ЃОРЧЕ ПЕТРОВ ПРОГЛАСЕНО ЗА

НАЈБЕЗБЕДНО И НАЈЧИСТО УЧИЛИШТЕ

ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ

Пример за сите останати училиште во републиката

Златни пехари за СОУ ЃОРЧЕ ПЕТРОВ

на меѓународниот театарски фестивал -ЕЗОП во Р.Бугарија

ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ
PREV
NEXT

НАШЕ МОТО

ЕДУКАЦИЈАТА НЕ Е ПОДГОТОВКА ЗА ЖИВОТ - ЕДУКАЦИЈАТА Е САМИОТ ЖИВОТ.
Наша мисија е да ја препознаеме индивидуалноста која мора да биде во корелација со тимската работа која поттикнува креативност и создава квалитет.

КОИ ОБРАЗОВНИ НАСОКИ ГИ ИМАМЕ?

Во СОУ Ѓорче Петров можете да ги изучувате едни од најбараните насоки на пазарот на труд во државата, но и во светот.

Најнови вести и настани

Запознавање на наставниците со профилот на обуките и критериумите за избор на наставници На ден  30.10.2019 година се одржа Наставнички совет на кој наставниците беа запознати со профилот на избраната обука, начинот на вклучување на наставниците во обуката како и критериумите според кои ќе бидат избрани наставниците за посета на истата. Подетални информации се достапни во

Во рамките на програмата ЕРАЗМУС +, акција КА102 – мобилност на ученици и вработени/ кадар во стручно образование и обука, поддржано од Националната агенција за европски образовни програми и мобилност, нашето училиште СОУ Ѓорче Петров како координатор и училиштата: ССОУ Наце Буѓони, Куманово и ССОУ Моша Пијаде, Тетово како партнери го добија проектот Work based

Нашите ученици заедно со ученици од Турција, Шпанија и Хрватска во текот на учебната година изработија апликација преку која ги доловија значењата на најупотребувани поговорки и идиоми на својот мајчин јазик и на англиски јазик. Изработките проследете ги на следниoв линк: https://view.genial.ly/5cfaf741438c1e0f8810c645

На 23 мај 2019 година во просториите на МКЦ – Скопје, се одржа државниот натпревар ТРЕШ ФЕШЕН. Во конкуренција на 44 учесници, тимот од СОУ „Ѓорче Петров“ Крива Паланка го освои третото место со креацијата „The Queen” изработена од три ученички од прва година: Нела Ристовска, која го претстави и носеше моделот, Неда Величковска и

Во текот на учебната година 2018/2019 дваесeтина ученика од прва и втора година учествуваа во изработка на интерактивна мапа преку еТвининг проект. Нивните изработки се на следиов линк: https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=16WfiAHwi09QeFe6FJF-iUkEBJhz3yY90&ll=5.878597409224023%2C0&z=1

TOP