HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

СОУ ЃОРЧЕ ПЕТРОВ ПРОГЛАСЕНО ЗА

НАЈБЕЗБЕДНО И НАЈЧИСТО УЧИЛИШТЕ

ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ

Пример за сите останати училиште во републиката

Златни пехари за СОУ ЃОРЧЕ ПЕТРОВ

на меѓународниот театарски фестивал -ЕЗОП во Р.Бугарија

ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ
PREV
NEXT

НАШЕ МОТО

ЕДУКАЦИЈАТА НЕ Е ПОДГОТОВКА ЗА ЖИВОТ - ЕДУКАЦИЈАТА Е САМИОТ ЖИВОТ.
Наша мисија е да ја препознаеме индивидуалноста која мора да биде во корелација со тимската работа која поттикнува креативност и создава квалитет.

КОИ ОБРАЗОВНИ НАСОКИ ГИ ИМАМЕ?

Во СОУ Ѓорче Петров можете да ги изучувате едни од најбараните насоки на пазарот на труд во државата, но и во светот.

Најнови вести и настани

Нашите ученици заедно со ученици од Турција, Шпанија и Хрватска во текот на учебната година изработија апликација преку која ги доловија значењата на најупотребувани поговорки и идиоми на својот мајчин јазик и на англиски јазик. Изработките проследете ги на следниoв линк: https://view.genial.ly/5cfaf741438c1e0f8810c645

На 23 мај 2019 година во просториите на МКЦ – Скопје, се одржа државниот натпревар ТРЕШ ФЕШЕН. Во конкуренција на 44 учесници, тимот од СОУ „Ѓорче Петров“ Крива Паланка го освои третото место со креацијата „The Queen” изработена од три ученички од прва година: Нела Ристовска, која го претстави и носеше моделот, Неда Величковска и

Во текот на учебната година 2018/2019 дваесeтина ученика од прва и втора година учествуваа во изработка на интерактивна мапа преку еТвининг проект. Нивните изработки се на следиов линк: https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=16WfiAHwi09QeFe6FJF-iUkEBJhz3yY90&ll=5.878597409224023%2C0&z=1

На меѓународниот театарски фестивал Езоп- слобода на робот, кој се одржа во Република Бугарија на 30.03.2019 год., драмската секција при СОУ,, Ѓорче Петров” се претстави со драмата”Проект свадба”, во режија на професорките Зорица Давитковска, Елена Јакимовска и Даниела Стојмировска.

Од 26 ученика во една паралелка, 23 дарувања во еден ден.

TOP