HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

СОУ ЃОРЧЕ ПЕТРОВ ПРОГЛАСЕНО ЗА

НАЈБЕЗБЕДНО И НАЈЧИСТО УЧИЛИШТЕ

ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ

Пример за сите останати училиште во републиката

Златни пехари за СОУ ЃОРЧЕ ПЕТРОВ

на меѓународниот театарски фестивал -ЕЗОП во Р.Бугарија

ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ
PREV
NEXT

НАШЕ МОТО

ЕДУКАЦИЈАТА НЕ Е ПОДГОТОВКА ЗА ЖИВОТ - ЕДУКАЦИЈАТА Е САМИОТ ЖИВОТ.
Наша мисија е да ја препознаеме индивидуалноста која мора да биде во корелација со тимската работа која поттикнува креативност и создава квалитет.

КОИ ОБРАЗОВНИ НАСОКИ ГИ ИМАМЕ?

Во СОУ Ѓорче Петров можете да ги изучувате едни од најбараните насоки на пазарот на труд во државата, но и во светот.

Најнови вести и настани

И во услови на пандемија учениците и наставниците продолжија да соработуваат меѓусебно и со ученици и наставници од целиот свет преку платформата еТвининг. Нивните проекти се наградени со еТвининг Ознаки за Квалитет.

Врз основа на Правилникот за пофалување и наградување на учениците во СОУ Ѓорче Петров – Крива Паланка и Конкурсот за избор на првенец на генерацијата 2016-2020 година Наставничкиот совет на училиштето на предлог на Kомисијата за избор ја донесе следната: ОДЛУКА За  Првенец на генерацијата 2016-2020 година од СОУ Ѓорче Петров – Крива Паланка, е

Почитувани полуматуранти, наши идни ученици, Со задоволство ве очекуваме на првиот уписен рок на 16 и 17 јуни 2020 г. За ваша и наша безбедност, согласно протоколот  од Влада, ве замолуваме да носите заштитни маски и да  го почитувате следниов распоред според азбучен ред од презимето: Азбучен ред од презиме   Термин А –  Г

TOP