HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

СОУ ЃОРЧЕ ПЕТРОВ ПРОГЛАСЕНО ЗА

НАЈБЕЗБЕДНО И НАЈЧИСТО УЧИЛИШТЕ

ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ

Пример за сите останати училиште во републиката

Златни пехари за СОУ ЃОРЧЕ ПЕТРОВ

на меѓународниот театарски фестивал -ЕЗОП во Р.Бугарија

ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ
PREV
NEXT

НАШЕ МОТО

ЕДУКАЦИЈАТА НЕ Е ПОДГОТОВКА ЗА ЖИВОТ - ЕДУКАЦИЈАТА Е САМИОТ ЖИВОТ.
Наша мисија е да ја препознаеме индивидуалноста која мора да биде во корелација со тимската работа која поттикнува креативност и создава квалитет.

КОИ ОБРАЗОВНИ НАСОКИ ГИ ИМАМЕ?

Во СОУ Ѓорче Петров можете да ги изучувате едни од најбараните насоки на пазарот на труд во државата, но и во светот.

Најнови вести и настани

Почитувани полуматуранти, наши идни ученици, Со задоволство ве очекуваме на првиот уписен рок на 16 и 17 јуни 2020 г. За ваша и наша безбедност, согласно протоколот  од Влада, ве замолуваме да носите заштитни маски и да  го почитувате следниов распоред според азбучен ред од презимето: Азбучен ред од презиме   Термин А –  Г

Уписи 2020/2021

недела, 31 мај 2020 by

Драги деветтоодделенци, ве покануваме да бидете дел од нашето училиште кое ќе се погрижи успешно да го градите патот кон успехот! Подетални информации за видовите на образование кое ги нуди нашето училиште и датумите за упис можете да погледнете во следново видео изработено од нашиот ученик Срѓан Димитровски. https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fdrive.google.com%2Ffile%2Fd%2F1UQyLOeuOXFADnrRHVAy9MSl8D7F9XwmU%2Fview%3Fusp%3Dsharing%26fbclid%3DIwAR3L4jTxCHdFM6FIvqH8Cg5mByDc3nnPlQUrfOAX4s0edtoRporH1TQCh8E&h=AT06vq32pEmtsMUcuDBvKkcBr70q33VrBn20bKVezJ1GVFLj1r5wAZhkCEkM07ghjTx7hs6EvZ6yFB2owFZHcvgQA11ExQseDQzf-rANPylfxDABafE8ujNUMm0ajyFAnNs  За дополнителни информации можете да ни

Младите  еТвинери  имаат што да кажат,  преку различни проектни активности  ги презентираа најголемите закани за човештвоh Креираа кратки филмови , постери, интерактивни игри, прашалници, презентации за одреден проблем. ЕТвинерите од нашето училиште креираа  краток анимиран филм за сајбер насилство: https://www.youtube.com/watch?v=rvdUzhNlJNc https://www.youtube.com/watch?v=rvdUzhNlJNc Од сите активности во соработка со еТвинерите од Турција, Хрватска, Шпанија  изработија заедничка е-книга, 

TOP