CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

Училишната заедница при СОУ Ѓорче Петров Крива Паланка организира турнир во мал фудбал на ден 3 ноември 2018 година (сабота) со почеток во 10 часот.

Турнирот ќе се оддржи во салата „Бранители 2001“, а ќе учествуваат екипи формирани од ученици во нашата гимназија. Ги покануваме сите љубители на спортот ни се придружат и да го проследат турнирот.

TOP