HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

Училишната заедница при СОУ Ѓорче Петров Крива Паланка организира турнир во мал фудбал на ден 3 ноември 2018 година (сабота) со почеток во 10 часот.

Турнирот ќе се оддржи во салата „Бранители 2001“, а ќе учествуваат екипи формирани од ученици во нашата гимназија. Ги покануваме сите љубители на спортот ни се придружат и да го проследат турнирот.

TOP